Klubportal KMS

Klubportal Management System

Klubportal Mobilna aplikacija za nogometne klubove
Pridružite se digitalnom dobu uz KlubPortal

Klupska web stranica

neophodan je alat za moderne nogometne klubove. Imati posvećenu klupsku web stranicu daleko je učinkovitije od oslanjanja isključivo na platforme društvenih medija poput Facebooka.
Uz Klubportal dobivate puno više od same web stranice.

Prednosti za amaterske klubove

Mnogi amaterski klubovi nemaju ni financijskih ni tehničkih sredstava za postavljanje vlastite internetske web stranice. Zbog sve veće digitalizacije takav izgled postaje sve važniji, čak i nužan, i za privlačenje pažnje sponzora i članova. Klubportal omogućuje klubovima ostvarivanje prihoda putem oglašavanja ili sponzorstva.
S našim KMS-om ne isključujete nikoga, svi podaci su vidljivi svima.

Jednostavno

Upravljajte web-stranicom svog kluba bez napora s KMS-om. Nisu potrebne vještine programiranja

Povećajte prihode

Privucite više sponzora i partnera uz Klubportal - Povećajte svoj doseg i vidljivost kako biste osvojili nove sponzore i partnere za oglašavanje.

Povećajte svoju bazu članova

Povežite svoju web stranicu s društvenim medijima i automatski dijelite sva ažuriranja kluba.

Automatsko ažuriranje

Svi rezultati, ažuriraju se automatski na klupskoj web stranici i to rezultati svih ekipa. Uštedite vrijeme i uvijek budite u toku.

Mnogi amaterski klubovi nemaju ni financijskih ni tehničkih sredstava za postavljanje vlastite internetske web stranice. Zbog sve veće digitalizacije takav izgled postaje sve važniji, čak i nužan, i za privlačenje pažnje sponzora i članova. Klubportal omogućuje klubovima ostvarivanje prihoda putem oglašavanja ili sponzorstva. S našim KMS-om ne isključujete nikoga, svi podaci su vidljivi svima.

Ne propustite priliku! Naručite sada i ostvarite 10 % popusta na svoju kupnju.

Već od 120,00 € godišnje i vaš klub ima vlastitu web stranicu!

KlubPortal je vodeće digitalno rješenje

za nogometne klubove koji žele poboljšati svoje upravljanje i poslovanje.

Izradite profesionalnu web stranicu

Klubportal KMS
(Klubportal Management System)

Pridružite se digitalnom dobu uz KlubPortal 
vrhunsku platformu za nogometne klubove.

Izradite profesionalnu web stranicu, povežite se s obožavateljima putem naše aplikacije, prenosite utakmice uživo s našim kamerama za emitiranje i informirajte obožavatelje automatskim ažuriranjem rezultata, poretka i statistike. 

Osim toga, povećajte prihod s našim web shopom i prilagođenim fan shop opcijama za vaš klub.

Rezultati, tablice i lista strijelaca se automatski ažuriraju.

Svi rezultati, ažuriraju se automatski na klupskoj web stranici i to rezultati svih ekipa. Uštedite vrijeme i uvijek budite u toku. Podijelite rezultate, tablice i listu strijelaca na društvenim mrežama i svojim navijaćima dajte priliku da ih podijele putem WhatsAppa i Vibera. Vaša web stranica se ažurira bez znanja programiranja.

Rezultati, tablice i lista strijelaca se automatski ažuriraju.
KlubPortal je vodeće digitalno rješenje za nogometne klubove

Naša platforma nudi opsežan skup alata

KlubPortal je vodeće digitalno rješenje za nogometne klubove koji žele poboljšati svoje upravljanje i poslovanje. 

Naša platforma nudi sveobuhvatan paket alata, uključujući web stranicu i mobilne aplikacije, mogućnosti prijenosa uživo, ažuriranje rezultata i statistike u stvarnom vremenu, veze s društvenim mrežama i mogućnosti generiranja prihoda. 

S KlubPortalom možete pojednostaviti upravljanje svojim klubom i držati svoje obožavatelje u tijeku sa svim o nogometu. Bilo da ste administrator kluba, igrač, trener ili navijač, KlubPortal je idealno rješenje za poboljšanje učinka i iskustva vašeg kluba.

Automatizirano ažuriranje rezultata i statistike: Klubportal omogućuje klubovima da automatski ažuriraju svoje rezultate i statistiku, pružajući transparentnost i dostupnost javnosti, bez potrebe za ručnim ažuriranjem.

Profesionalna web stranica: Klubportal nudi mogućnost izrade profesionalne web stranice, koja može pomoći u povećanju vidljivosti kluba, privlačenju novih članova i prikazu povijesti kluba, postignuća i događaja.

Povežite se s navijačima: Platforma nudi aplikaciju koja omogućuje klubovima da se povežu s navijačima, dijele vijesti, ažuriranja i događaje, kao i web trgovinu gdje navijači mogu kupiti robu.

Mogućnosti prijenosa uživo: Klubportal nudi mogućnost prijenosa utakmica uživo putem kamera za prijenos, što može pomoći u povećanju vidljivosti kluba, privlačenju novih članova i stvaranju dodatnih prihoda.

Klubportal je odredište na jednom mjestu za klubove, navijače i igrače
Dostupno i otvoreno za javnost: KlubPortal. otvoren je za javnost, pruža veću vidljivost klubovima, besplatan je i jednostavan za pridruživanje.

Registrirajte svoj nogometni klub.

Bez napora postavite online prisutnost svog kluba s Klubportalom – Slijedite naše jednostavne upute da prilagodite svoju web stranicu, objavite važne informacije i automatski ažurirate rezultate utakmica, poredak i statistiku.